Биографија

Слика на авторот

Вилис КИНИР

Вилис КИНИР бил уредник и директор на списанието Науката за умот. Тој бил десна рака на Ернест Холмс за време на неговите подоцнежните денови од животот и заедно ги пишуваат книгите Нов дизајн за живеење и Откријте побогат живот.