Задна корица

ЗАПИСИ ОД ЗЕН МАЈСТОРИТЕ

Единствени приказни за безвременска мудрост од зен мајсторите. Богати приказни со мечови, тигри, чај, цвеќиња и кучиња, записите од зен мајсторите ја предизвикуваат сечија фантазија и го носат секој читател поблиску до просветлување.

Pustaka

Jl. Piit no.1, Sadang Serang, Coblong
+62 8798 6368 486
7 Days a week from 10.00 am to 6 pm
support@tokomooo.com

Newsletter Signup