Задна корица
Погледни внатре
Попуст!

ПОЗНАВАЊЕ НА ЧОВЕКОТ – ДЕТЕТО И ОПШТЕСТВОТО

Тајната цел на детското однесување е иста со однесувањето на човекот во подоцнежни години. Поради тоа нашето внимание мора да се сврти кон детството, бидејќи согледавме дека ако сакаме да направиме некоја промена, треба најпрво да го пронајдеме и откриеме неговиот шаблон. Дознајте за детската фантазија, чувството на помала вредност и стремежот за важност и надмоќ, соништата, соживувањето, сугестијата…

700 ден 500 ден

Купете сега

Шифра: 1250010768 Категории: ,
Број на страници

132

Димензии

11,5 х 18,5 см

ISBN

978-608-201-355-8

Автор

Алфред АДЛЕР

Издавач

Издавачка куќа ЃУРЃА

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “ПОЗНАВАЊЕ НА ЧОВЕКОТ – ДЕТЕТО И ОПШТЕСТВОТО”