Задна корица
Погледни внатре

УМЕТНОСТА НА ЖИВЕЕЊЕТО

На секои илјадници луѓе кои живеат на оваа земја не повеќе од еден е жив. Да се биде навистина жив, значи многу повеќе од тоа да сте подвижни, да дишете, јадете, пиете и да сте човечки суштества кои говорат. Оној кој е навистина жив, спознава дека деновите се премногу кратки за сите прекрасни истражувања што животот му ги нуди во трите светови на повратникот и инспирираниот авантурист. Животот е за него непрекината авантура, отворена глетка со можности за задоволство и достигнувања на секој чекор. Тој и самиот е предмет на интересно истражување. Меѓутоа, колку и да може да биде незадоволен од резултатите на таа студија, затоа што гледа дека е еден мал дел од вечноста, тој знае дека во него лежи сета моќ и можности кои се прикриени во Универзумот.

500 ден

Купете сега

Шифра: 1250014321 Категории: ,
Број на страници

184

Димензии

11,5 х 18,5 см

ISBN

978-608-201-338-1

Автор

Ела ВИЛЕР ВИЛКОКС

Издавач

Издавачка куќа ЃУРЃА

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “УМЕТНОСТА НА ЖИВЕЕЊЕТО”