Задна корица
Погледни внатре

ПРАВОТО НА МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ

Во оваа книга, на читателот му се претставува краток историски преглед на настанокот и развојот на устројството на Големите ложи, и начинот на кој таквите тела се првично организирани, кој ги сочинува нивните службеници и членови и кои се нивните признати права. Сѐ за законодавната, судската и извршната власт на Големата ложа.

500 ден

Купете сега

Шифра: 1250012365 Категории: ,
Број на страници

160

Димензии

11,5 х 18,5 см

ISBN

978-608-201-344-2

Автор

Алберт Г. МЕКИ

Издавач

Издавачка куќа ЃУРЃА

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “ПРАВОТО НА МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ”