Задна корица
Погледни внатре

МАГИЈА И МАЃЕПСНИШТВО

Верувањето во духовни влијанија е толку универзално, особено во нивните малигни влијанија, што нема ниту една човечка раса, нема временски период, нема регион на светот, што се ослободени од него. Големата имитација или карикатура на некоја голема вистина е голема грешка, која, како таква може во секое време да

влијае врз мислењето на човештвото. Без оглед колку се грозни и болни деталите на суеверието, сепак се засновани врз основа на факти или вистини…

500 ден

Купете сега

Шифра: 12500121999-1-1 Категории: ,
Број на страници

116

Димензии

11,5 х 18,5 см

ISBN

978-608-201-349-7

Автор

Анонимус

Издавач

Издавачка куќа ЃУРЃА

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “МАГИЈА И МАЃЕПСНИШТВО”

Можеби ќе ви се допадне…