МЕЛОДИЈА НА СМРТТА

„ Гилберт Стандертон седеше напрегнато напнувајќи се да го лоцира звукот. Тоа беше Мелодија во Еф, што ја свири невидлив музичар. Имаше нешто трагично, нешто малку застрашувачко…“

Фасцинантен роман за еден млад човек кој откако ќе слушне одредена мелодија, започнува да се однесува мистериозно. Но дали таа мелодија со длабок татнеж на гласови, меки и тажни, кои де се слушаат, де се губат, која сјае и исчезнува како непостојана нишка од злато фатена во едноличното завивање на евтиниот живот навистина ќе му го смени животот? Возбудлива, интересна, интригантна, која е мистеријата што ја крие Мелодијата во Еф.

500 ден
Брз преглед
Купете сега