ЗАПИСИ ОД ЗЕН МАЈСТОРИТЕ

Единствени приказни за безвременска мудрост од зен мајсторите. Богати приказни со мечови, тигри, чај, цвеќиња и кучиња, записите од зен мајсторите ја предизвикуваат сечија фантазија и го носат секој читател поблиску до просветлување.

500 ден
Брз преглед
Купете сега