Задна корица
Погледни внатре

ЗАВИСТ И БЛАГОДАРНОСТ

Ова фасцинантно дело ќе ги ублажи вашите деструктивни емоции, како што се алчноста или зависта, и на тој начин ќе го олесни патот на благодарноста, љубезноста и дарежливоста кон другите луѓе. Благодарноста е тесно поврзана со вербата во доброто и обезбедува справување со фрустрациите. Завидливите луѓе не можат да бидат вистински благодарни и, всушност, во основата на станувањето благодарни лежи надминувањето на зависта – како деструктивна и нарушувачка слика во нашите животи. Градете здрави ментални навики и „облечете“ го светот со убавина.

500 ден

Шифра: ISBN 978-608-201-450-0 Категории: ,
Број на страници

100

Димензии

12,5 x 20 см

ISBN

ISBN 978-608-201-450-0

Автор

Мелани КЛАЈН

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “ЗАВИСТ И БЛАГОДАРНОСТ”