Задна корица
Погледни внатре

ВОВЕД ВО ПСИХОАНАЛИЗА

Дел од предавањата за вовед во психоанализа кои Фројд ги одржал на различни факултети на Универзитетот во Виена. Никогаш не објавил учебник, па затоа овие предавања се смета дека се најблиску до тоа. Во нив ќе дознаете сѐ за исполнувањето на желбите, несигурностите и критиките, либидото и нарцизмот и за детските соништа.

Ќе се уверите зошто оваа книга го носи епитетот најчитано дело на брилијантниот Фројд.

500 ден

Купете сега

Шифра: 1250012149-1-1-1 Категории: , Таг:
Број на страници

136

Димензии

11,5 х 18,5 см

ISBN

978-608-201-335-0

Автор

Сигмунд ФРОЈД

Издавач

Издавачка куќа ЃУРЃА

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “ВОВЕД ВО ПСИХОАНАЛИЗА”

Можеби ќе ви се допадне…