ВОВЕД ВО ПСИХОАНАЛИЗА

Дел од предавањата за вовед во психоанализа кои Фројд ги одржал на различни факултети на Универзитетот во Виена. Никогаш не објавил учебник, па затоа овие предавања се смета дека се најблиску до тоа. Во нив ќе дознаете сѐ за исполнувањето на желбите, несигурностите и критиките, либидото и нарцизмот и за детските соништа.

Ќе се уверите зошто оваа книга го носи епитетот најчитано дело на брилијантниот Фројд.

500 ден
Брз преглед
Купете сега