СЛУЧАЈНИ СЕЌАВАЊА НА ЛУЃЕ И НАСТАНИ

„Би ми било уживање и задоволство со гордост да се сеќавам на приказните од секојдневното и блиско долгогодишно пријателство со моите партнери и соработници. Oвие искуства за мене секогаш ќе бидат едни од најголемите животни задоволства, па затоа ги споменувам имињата на бројните партнери кои имаа огромен удел во градењето на нашите заеднички бизнис интереси. Во одредена мера бев поврзан со најинтересните луѓе од нашата земја, особено во бизнисот – луѓе кoи на големо помогнаа да се изгради трговијата на САД и чии производи се популарни ширум светот.“

500 ден
Брз преглед
Купете сега