Задна корица
Погледни внатре

СЛУЧАЈНИ СЕЌАВАЊА НА ЛУЃЕ И НАСТАНИ

„Би ми било уживање и задоволство со гордост да се сеќавам на приказните од секојдневното и блиско долгогодишно пријателство со моите партнери и соработници. Oвие искуства за мене секогаш ќе бидат едни од најголемите животни задоволства, па затоа ги споменувам имињата на бројните партнери кои имаа огромен удел во градењето на нашите заеднички бизнис интереси. Во одредена мера бев поврзан со најинтересните луѓе од нашата земја, особено во бизнисот – луѓе кoи на големо помогнаа да се изгради трговијата на САД и чии производи се популарни ширум светот.“

500 ден

Купете сега

Шифра: 1250012149-1 Категории: , Таг:
Број на страници

164

Димензии

11,5 х 18,5 см

ISBN

978-608-201-343-5

Автор

Џон Д. РОКФЕЛЕР

Издавач

Издавачка куќа ЃУРЃА

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “СЛУЧАЈНИ СЕЌАВАЊА НА ЛУЃЕ И НАСТАНИ”

Можеби ќе ви се допадне…