ЉУБОВТА НА ПОСЛЕДНИОТ МАГНАТ

Холивуд е опасен, но и неверојатно магичен. Никој не го претставил ова подобро од Фицџералд во „Љубовта на последниот магнат“. Холивудскиот продуцент Стар не само што се труди да најде љубов и успех во еден суров свет, туку се бори и да си го направи животот посреќен. Дали Кејтлин е вистинската за него? Дали нивната романса ќе успее? Додека ја читате, ќе бидете заслепени од сиот гламур и надеж на Холивуд, но и изненадени од лицемерието кое се крие зад нив.

500 ден
Брз преглед
Купете сега