СИЦИЛИЈАНСКА РОМАНСА

Стари замоци, тајни премини, хероини кои често губат свест, злобни премолчувања и секако, тајни работи кои се случуваат во текот на ноќта. Во „Сицилијанска романса“ на Ен Редклиф можете да ги најдете сите овие работи. Ако сѐ уште не сте почнале да ја читате Ен Редклиф, топло препорачуваме да почнете токму со оваа книга.

500 ден
Брз преглед
Купете сега