Задна корица
Погледни внатре

АФЕРАТА МИС СТОН

Есента 2014 година Дарко Митревски и неговата американска продуцентка го најавија снимањето на неговиот нов филм, посветен на историски настани: грабнувањето на Мис Стон – првата заложничка криза во американската историја. Филмот требаше да биде и првата американско-македонска филмска копродукција… која никогаш не се оствари. Зошто и како, можеби подетално ќе дознаеме во некоја друга прилика. Засега на читателот му нудиме нешто многу повредно: оригиналното сценарио за филмот, со неколку сториборд-скици нацртани од самиот автор.

500 ден

Шифра: 978-608-201-400-5-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1 Категорија:
Број на страници

96

Димензии

12,5 x 20 см

ISBN

978-608-201-404-3

Автор

Дарко МИТРЕВСКИ

Издавач

Издавачка куќа ЃУРЃА

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “АФЕРАТА МИС СТОН”