Задна корица
Погледни внатре

ВЛАДЕЕЊЕ СО СЕБЕСИ

Владеењето со себеси ја подразбира моќта да се постигне најмногу и најдоброто од себе, а искористувањето на оваа моќ, всушност, ја претставува вистинската цел на самоконтролата. Само животот кој се живее со владеење со себеси е вреден за живеење. Човекот е создаден за достигнувања – тоа е целта на неговиот живот. За да ја постигне оваа цел, мора постојано да напредува во владеењето со самиот себе. Оваа книга ќе ве натера да се вратите еден чекор наназад, да размислите за својот живот, да ја разберете моќта на волјата, моќта на самоконтролата и самопочитувањето. Постигнете го најдоброто од себе и инспирирајте ги другите!

500 ден

Шифра: ISBN 978-608-201-455-5 Категории: ,
Број на страници

100

Димензии

12,5 x 20 см

ISBN

ISBN 978-608-201-455-5

Автор

Кристијан Д. ЛАРСОН

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “ВЛАДЕЕЊЕ СО СЕБЕСИ”