Задна корица
Погледни внатре

ПРАВОТО НА ПОЕДИНЦИТЕ МАСОНИ

Дискусија за правото кое ги раководи масоните во нивните групи, како составни делови на Големата и на подредените ложи во нивната индивидуална улога, дали во започнувањето на нивниот масонски живот, како кандидати за воведување, или, пак, во нивниот постепен напредок низ секој од трите степени, бидејќи секој  масон, како што ги презема новите и дополнителни обврски и добива поголемо разбирање, така тој стапува на нови задачи и му се даваат нови права и привилегии.

500 ден

Купете сега

Шифра: 1250012149 Категории: , Таг:
Број на страници

200

Димензии

11,5 х 18,5 см

ISBN

978-608-201-345-9

Автор

Алберт Г. МЕКИ

Издавач

Издавачка куќа ЃУРЃА

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “ПРАВОТО НА ПОЕДИНЦИТЕ МАСОНИ”

Можеби ќе ви се допадне…