Задна корица
Погледни внатре

ВОДИЧ ЗА ЗДРАВЈЕ

Ганди вели дека оваа книга не содржи ни збор во којшто тој не верува или што не произлегува од неговото лично искуство. Според него, клучот на здравјето лежи во многу неопходни нешта, а чистиот воздух, чистата вода и здравата храна имаат огромен удел во нашето здравје. Но, како ќе бидеме здрави ако го потрошиме сето здравје што сме го постигнале? Како да не бидеме питачи ако ги потрошиме сите пари што сме ги заработиле? Несомнено е дека мажите и жените не ќе можат никогаш да бидат силни или полни со енергија ако не се придржуваат до законите на здравјето објаснети во оваа книга. Но, кога болестите ќе нè нападнат, следниве поглавја ќе ни покажат како да се бориме.

500 ден

Шифра: 971608201383-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Категории: , Таг:
Број на страници

136

Димензии

12,5 x 20 см

ISBN

978-608-201-362-3

Автор

Махатма ГАНДИ

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “ВОДИЧ ЗА ЗДРАВЈЕ”