Задна корица
Погледни внатре

ДЕТСКА ПСИХОЛОГИЈА И ИСПИТУВАЊЕ НА НЕВРОЗИ

Сите негови писма, главни доктрини и афоризми ги сместивме во книгата „Уметноста на среќата“. Како ја постигнуваме среќата? Читајќи ја оваа книга, ќе откриете дека среќата е задоволство, дека лажните верувања водат кон болка, дека постојат потребни и непотребни желби и дека среќата не е само за поединецот, туку таа може да се постигне во општество каде што истомислениците се здружуваат и еден со друг се инспирираат да одат во потрага кон среќа. Епикур полека ќе ве води во вашата потрага по среќа, која, пак, е клуч за исполнет и среќен живот.

500 ден

Шифра: 97160820-1 Категории: , Таг:
Број на страници

188

Димензии

12,5 x 20 см

ISBN

978-608-201-389-3

Автор

Алфред АДЛЕР

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “ДЕТСКА ПСИХОЛОГИЈА И ИСПИТУВАЊЕ НА НЕВРОЗИ”