Задна корица
Погледни внатре

ЧУДОТО НА ИСПРАВНАТА МИСЛА

Кога оние меѓу нас кои живеат во нехармоничност би го избрале патот на љубовта, макар и за кратко, никогаш повеќе не би биле предизвикани да се вратат на стариот начин на живот. Зошто да не пробате? Со години сте измачувани и раскинувани на парчиња од поганост, грижи, страв, омраза и лоша волја; вие кои веќе сте убиле многу години од своите животи, зошто не му свртите грб на сето ова и не го изберете патот на љубовта? Поминете ги високите огради, прегрнете ги најважните нешта на светот и чекорете по патот на љубовта!

500 ден

Шифра: 978-608-201-400-5-1-1-1-1-1 Категории: ,
Број на страници

212

Димензии

12,5 x 20 см

ISBN

978-608-201-415-9

Автор

Орисон Свет МАРДЕН

Издавач

Издавачка куќа ЃУРЃА

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “ЧУДОТО НА ИСПРАВНАТА МИСЛА”