Задна корица
Погледни внатре

Јас во суперлаТИв

Во длабочината на колективното минато се крие вулкан од кој извираат генерации непокорливи жени. Колку долго и да бил заспан, тој активно тлее, спремен да исфрли сѐ што затрупал. Жената е таков вулкан. Оваа книга ќе ти помогне да се воодушевуваш на формите кои духовната магма ги остава зад себе. Да го откопаш фосилот на едно минато. Да еруптираш. Да ја покажеш својата величествена сила. Да изненадиш. Да бидеш примерот од кој останатите ќе учат. Топоним на моќен суперлатив. Ти си сврзниот фрагмент од молекулата на животот.

 

500 ден

Шифра: ISBN 978-608-201-467-8 Категории: ,
Број на страници

100

Димензии

12,5 x 20 см

ISBN

ISBN 978-608-201-467-8

Автор

Јована МАТЕВСКА-АТАНАСОВА

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “Јас во суперлаТИв”