Задна корица
Погледни внатре

ЖИВОТНИ РАДОСТИ

Ова е едно од многуте охрабрувачки списи од Марден. Најинспиративната книга што некогаш ќе ја прочитате. Прв го промовира позитивното размислување, усогласувајќи го секојдневниот живот со можноста да се даде најдоброто од себе. Тој јасно зборува за ставот што е потребен за среќа и ги допира сите важни теми поврзани со живеењето среќен живот и ни покажува начин да ги водиме нашите животи мудро во која било област, од врски до работа. Книгата содржи многу непроценливи делови кои изобилуваат со мудрост што можеме да ги искористиме за да се инспирираме да го живееме нашиот живот најдобро што можеме. Марден е меѓу најдобрите „гуруа“ за среќа и личен успех. Одлична книга за вековната цел на живеење во моментот!

500 ден

Шифра: 971608201383-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Категории: , Таг:
Број на страници

252

Димензии

12,5 x 20 см

ISBN

978-608-201-369-5

Автор

Орисон Свет МАРДЕН

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “ЖИВОТНИ РАДОСТИ”