Задна корица
Погледни внатре

МАГИЈАТА НА ВЕРУВАЊЕТО

Секоја личност може да ги развие своите позитивни моќи, чие семе се наоѓа во потсвесниот ум. Овие позитивни сили ќе ви овозможат да ги добиете работите што ги сакате и да станете она што би сакале да бидете – покрај она што го имате и веќе сте. Потсвеста постојано работи на изразување на вашите најдлабоки верувања и желби. Таа е верен слуга што обновува, води и инспирира, но за да се извлече максимумот, потребно е големо почитување и верба во себе. Вашиот живот е вашето размислување – и резултат на вашите процеси на размислување. Несомнено, станувате она што го замислувате. Верувањето е мотивирачка сила што ви овозможува да ја постигнете целта. Не сомневајте се дека во верувањето има вистинска магија!

500 ден

Шифра: 978-608-201-453-1 Категории: ,
Број на страници

100

Димензии

12,5 x 20 см

ISBN

978-608-201-453-1

Автор

Клод БРИСТОЛ

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “МАГИЈАТА НА ВЕРУВАЊЕТО”