Задна корица
Погледни внатре

МОЌТА НА УМОТ

Mоќта на умот е монументално достигнување во науката за умот. Нејзината вредност денес е уште поизразена. Аткинсон открива дека свеста е обединета и сеприсутна и дека да ја насочиш свеста е да ја насочиш својата реалност, да избереш од гледиштата на твоите потенцијали, буквално да ја совладаш својата судбина. Пораката од оваа книга ќе допре до сите оние што слушаат, бидејќи човештвото еволуира низ својата духовна адолесценција. Аткинсон имал длабоко разбирање за моќта на умот и за тоа како да го управува, што е елегантно и јасно претставено во оваа безвременска книга.

500 ден

Шифра: 978-608-201-400-5-1-1-1-1 Категории: ,
Број на страници

318

Димензии

12,5 x 20 см

ISBN

978-608-201-416-6

Автор

Вилијам Вокер АТКИНСОН

Издавач

Издавачка куќа ЃУРЃА

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “МОЌТА НА УМОТ”