Задна корица
Погледни внатре

ТРИЕСЕТДНЕВНА МЕНТАЛНА ДИЕТА

Оваа книга ќе ви помогне да воспоставите правилна ментална рамка и да ги разбистрите мислите во врска со многуте прашања кои си ги поставува секој човек, и кои треба да бидат одговорени пред да можете да најдете сигурност и соодветно место во поредокот на нештата. Уште веднаш можете да започнете да доживувате поголем успех, но тоа може да започне само со начинот на кој размислувате. Постојат одредени нешта кои другите можат да ги сторат за вас, меѓутоа постои едно нешто кое единствено вие самите можете да го правите за себе: да размислувате. Тоа размислување треба да биде на начин на кој вашите мисли ќе имаат корисно влијание врз вашиот секојдневен живот. Мислите стануваат ваши искуства. За да го промените светот морате да започнете од себе. Научете да се сакате себеси, затоа што само љубовта создава, а сè друго е уништувачко. Љубовта раѓа љубов!

500 ден

Шифра: 978-608-201-457-9 Категории: ,
Број на страници

100

Димензии

12,5 x 20 см

ISBN

978-608-201-457-9

Автор

Вилис КИНИР

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “ТРИЕСЕТДНЕВНА МЕНТАЛНА ДИЕТА”