Задна корица
Погледни внатре

ЗАКОНОТ НА ПРИВЛЕЧНОСТА

Ова е класична книга која повеќе од еден век воспоставува цврста основа за проучување на Законот за привлечноста. Овде Аткинсон ги запознава своите читатели со Законот за привлечноста во светот на мислата, а потоа се осврнува на други корисни прашања, како што се моќта на волјата, како да станете имуни на агресивна мисла атракција, мислени бранови и нивната моќ на репродукција и зошто е неопходно спроведувањето на Законот за привлечноста во секојдневниот живот. Оваа книга ве буди да ги почувствувате вибрациите насекаде околу вас и ќе ви покаже како да ги искористите менталните способности што веќе ги поседувате.

500 ден

Шифра: 978-608-201-400-5-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1 Категории: ,
Број на страници

96

Димензии

12,5 x 20 см

ISBN

978-608-201-404-3

Автор

Вилијам Вокер АТКИНСОН

Издавач

Издавачка куќа ЃУРЃА

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “ЗАКОНОТ НА ПРИВЛЕЧНОСТА”