Задна корица
Погледни внатре

СОБА 13

Оваа британска криминалистичка мистерија доаѓа од вештото перо на творецот на Кинг Конг. Изобилство од испреплетени чувства, злосторство, љубов, истражување, изненадување, возбуда и едно неверојатно откритие им ги менува животите на многу луѓе. Која е мистериозната соба 13 и зошто оваа книга важи за еден од најинтересните, најмистериозните и најромантичните романи на Едгар Волас? Одговорот е внатре!

500 ден

Шифра: 978-608-201-400-5-1-1-1-1-1-1-1-1-2 Категории: ,
Број на страници

280

Димензии

12,5 x 20 см

ISBN

978-608-201-402-9

Автор

Едгар ВОЛАС

Издавач

Издавачка куќа ЃУРЃА

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “СОБА 13”