Задна корица
Погледни внатре

НАПРАВЕТЕ ГО СВОЈОТ ЖИВОТ РЕМЕК-ДЕЛО

Во кариерата на секое човечко суштество се крие потенцијално ремек-дело или ужасна, искривена мачканица. Кое и да го создадете, ќе биде закачено во галеријата на цивилизацијата. Тоа ќе биде изложено пред светот како отелотворение, доказ за значењето на сечиј живот. Каков човек ќе стане од вас, како ќе ве гледа светот, дали луѓето ќе ви се воодушевуваат и ќе ве почитуваат или ќе ве презираат – сето ова лежи во ваши раце. Без разлика каде ќе ве одвее ветрот, ниту една сила на земјава не може да ве спречи да станете човек со извонреден карактер. Оваа книга ќе ве научи како од вашиот живот да направите вистинско ремек-дело.

Број на страници

216

Димензии

12,5 x 20 см

ISBN

978-608-201-383-1

Автор

Орисон Свет МАРДЕН

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “НАПРАВЕТЕ ГО СВОЈОТ ЖИВОТ РЕМЕК-ДЕЛО”

Можеби ќе ви се допадне…