ФАНТАЗИЈА

Безвременска приказна на единствената Серао. Моќна приказна за едно цврсто пријателство над кое се надвиснуваат темните облаци на страста и агонијата на љубовниот триаголник. Дали судбина на несреќните е обично да доживеат весел почеток, но премногу тажен крај?

Малкумина се оние кои среќата ги испраќа до прагот. Колку е учтива кон оние што доаѓаат, толку е невнимателна кон оние што заминуваат…

500 ден

Купете сега

Шифра: 1250012149-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Категории: ,
Број на страници

296

Димензии

11,5 х 18,5 см

ISBN

978-608-201-357-2

Автор

Матилде СЕРАО

Издавач

Издавачка куќа ЃУРЃА

Мислења

Сè уште нема мислења.

Бидете првиот да даде мислење за “ФАНТАЗИЈА”

Можеби ќе ви се допадне…